Recent, Sylvester Stallone și Jennifer Flavin au avut parte de un eveniment cu adevărat însemnant pentru cuplul lor – au sărbătorit 23 de ani de căsnicie! Cu această ocazie în mediul online au apărut noi poze cu cei doi.

Modelul, în vârstă de 51 de ani, a postat pe Instagram o nouă fotografie cu renumitul actor, soțul ei – Sylvester Stallone.

„Aniversare fericită! 23”, a scris Jennifer alături de fotografia publicată.

Internuații au apreciat cu like-uri și comentarii frumoase fotografia postată de către Jennifer și au remarcat o dată în plus câte sunt de potriviți cei doi unul pentru altul. Soții au fost felicitați și de către cele trei fiice ale lor, Sofia, de 23 de ani, Sistin de 21 de ani și Scarlett de 17 ani. Toate au distribuit fotografii din arhiva personală și și-au felicitat părinții.

„Niciodată nu am primit mai multă plăcere, decât în compania jumătății mele. Am avut nevoie de 19 ani, ca să înțeleg că ea mereu are dreptate. Am înțeles că femeile au un talent, cel puțin Jennifer cu siguranță îl are, cel de a lua decizii înțelepte și corecte. Am încredere totală în ea”, a povestit în cadrul unui interviu Stalone, despre soția lui.

Sursa: Spletnik.ru