Veste bună pentru fanii Spice Girls. La 25 de ani de la lansarea albumului de debut „Wannabe”, membrele fostei trupe britanice lansează luna viitoare un EP  în ediție limitată și o campanie dedicată fanilor.

EP-ul „Wannabe25” va fi lansat pe 9 iulie și va permite fanilor să experimenteze trei versiuni diferite ale single-ului din 1996, inclusiv un demo necunoscut publicului al piesei și un remix semnat de Junior Vasquez. Fanii vor putea, de asemenea, să audă pentru prima dată integral piesa inedită „Feed Your Love”, la aproximativ cinci ani după ce un scurt fragment a apărut ilegal online, scrie NME.

De obicei, un EP este un album care conține în jur de 4-7 piese pe o durată de 15-25 de minute.

De cealaltă parte, campania #IAMASPICEGIRL încurajează fanii trupei să-și împărtășească poveștile despre aceasta, cu o selecție setată pentru a fi prezentată pe site-ul Spice Girls și pe platformele de socializare online. Toate videoclipurile și mesajele pot fi trimise la adresa [email protected].

Anunțul vine după ce Emma Bunton a vorbit, săptămâna trecută, despre planurile grupului pentru alte spectacole live, odată ce restricțiile impuse în contextul pandemiei sunt ridicate.

Mel B (Scary Spice), Mel C (Sporty Spice), Emma Bunton (Baby Spice) și Geri Halliwell (Ginger Spice) s-au reunit anterior fără Victoria Beckham (Posh Spice), pentru un turneu susținut în 2019. De asemenea, presa internațională a scris luna trecută că grupul, care s-a destrămat în 2001, se gândește să realizeze o continuare a filmului din 1997 „Spice World”.

Distribuie articolul: