Se pare că Victoria Beckham se confruntă cu serioase probleme financiare. Una dintre afacerile sale este cât pe ce să dea faliment! Ce a făcut vedeta pentru a-și salva brandul de modă „Victoria Beckham”, află mai jos.

Brandul de modă Victoria Beckham a suferit pierderi uriașe în ultimii ani. Conform rapoartelor publicate de mass-media occidentală, în ultimii patru ani pierderile s-au ridicat la 52 de milioane de dolari. Pentru a-și salva brandul de la un colaps financiar, Beckham s-a văzut nevoită să ia un credit în valoare de opt milioane de dolari.

Se mai spune că Victoria va putea menține controlul asupra mărcii sale doar după ce va primi suport din anumite investiții private. Potrivit presei occidentale, aceasta împreună cu soțul ei, David, deține 48,4% din acțiunile brandului, alte 23,6% aparțin producătorului englez Simon Fuller, iar alte 28% aparțin unei companii luxemburgheze, care în 2017 a investit 37 milioane de dolari în marcă.

„Victoria nu ar vrea să renunțe la controlul afacerii care-i poartă numele, însă vremurile dificile uneori ne impun să luăm măsuri mai puțin plăcute”, spune un expert financiar.

În noiembrie 2019 a fost raportat că brandul „Victoria Beckham” se afla în prag de faliment, după ce în 2018 a suferit o pierdere de 15,5 milioane de dolari.

Trebuie menționat că de mai multe ori compania Victoriei a fost salvată de colapsul financiar de către soțul acesteia, David Beckham. În total David a investit 20 de milioane de dolari în brandul de modă „Victoria Beckham”.

Averea comună a soților este estimată la aproximativ 440 de milioane de dolari.