Victoria Beckham a redus la jumătate, personalul ce lucra la brand-ul ei, o pierdere de 20 de locuri de muncă, din cauza impactului pe care îl are pandemia asupra industriei modei. 

Pentru vedetă, toată această perioadă a fost ca un rollercoaster, iar concedierea angajaților săi vine ca o altă lovitură. Decizia de a concedia 30 de oameni din echipă la începutul perioadei de carantină a dus la o reacție împotriva utilizării de fonduri publice de către designerul ce are o avere de 335 milioane de lire sterline.

Această decizie a fost inversată două săptămâni mai târziu. Locurile de muncă vor fi reduse în atelierul de la Londra al Victoriei. Imediat cu reducerea cererii consumatorilor, brand-ul intenționează să reducă produsele cu 30%-40%, începând cu colecția de primăvară 2021, la care Beckham lucrează acum.

„Este relevant acum să readucem totul la elementele de bază. Acest lucru a adus și o energie bună și un sentiment real de creativitate în echipe.”, a zis aceasta.

Un purtător de cuvânt a adăugat că brand-ul trebuia să ajungă la profit până la finalul anului, dar faptul că cererea s-a redus, acum, „la fel ca și alte brand-uri, trebuie să ne gândim la ceea ce o să facem.”

Totuși, deși nu are prezentări de modă tradiționale și cererea s-a redus, Victoria Beckham și-a păstrat calmul și pozitivitatea cu privire la ultima colecție: „Suntem norocoși să ne avem unii pe alții. Iubesc ce fac, iar acest lucru mă face să îmi amintesc cât de mult mă bucuram când făceam totul la un nivel mai mic.”

Pentru colecția din septembrie pentru Săptămâna Modei, echipa ei caută momentan locații unde doar 10 sau 20 de persoane ar putea să vadă colecția, dar acest lucru amintește și de debutul său, când le-a dezvăluit 10 rochii unor editori într-o cameră de hotel din New York.

„Sunt fericită pentru că mă întorc la abordarea intimă de a arăta colecțiile pe care am avut-o când am început afacerea.”, a spus vedeta.

Recent, The British Fashion Council a dezvăluit câteva informații în care Oxford Economics notează că se poate ca 240,000 de job-uri directe din industria modei din Anglia să fie pierdute din cauza pandemiei. Mai mult, alte 110,000 locuri de muncă indirecte sunt la risc.

Sursa: verdict.ro

Distribuie articolul: