Actrița și modelul britanic Cara Delevingne este o adevărată patrioată. Celebră de mulți ani – deja de o perioadă îndelungată este fața celui mai „englezesc” brand - Burberry.

Recent, a fost surprinsă în public, purtând o eșarfă galben-negru, o modalitate prin care Cara a subliniat încă o dată legătura sa cu Albionul cețos. La o petrecere care a avut loc în Los Angeles, Cara a abordat imaginea unui personaj simbolic din Marea Britanie.

Înainte de a merge la concertul lui Noel Gallagher, Cara s-a oprit la petrecerea privată de modă organizată de Timberland. Pentru aceasta, modelul a ales un costum care amintește de uniforma creată de Joan Rowling pentru Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry. Mantaua pe care o purta Cara, înlocuiește paltonul neagru cu tăieturi drepte, iar eșarfa Burberry ar fi putut fi o parte din ambele mărci de îmbărcăminte: Puffenduya și Gryffindor.

Citește și: Rihanna și Cara Delevingne au reprodus, fără să fi vrut, o scenă hollywoodiană din anii ’50 (FOTO)

Imaginea a fost completată de pantofii negri cu șireturi în tonul eșarfei și cu un număr mare de bijuterii: coliere, brățări și inele. În același timp, datorită costumului total negru, nu a părut nimic supraîncărcat. Dimpotrivă, foarte elegant fără a face niciun fel de magie!

Sursa: cosmo.ru

Distribuie articolul: