La inaugurarea președintelui american Joe Biden, din 20 ianuarie, femeile au fost cele care au captat toate privirile: đe la prima doamnă SUA, la vicepreședintă, la fostele prime doamne și până la invitatele speciale cum ar fi JLo, Lady Gaga sau Katy Perry, care a închis ceremonia de inaugurare. Totuși, o tânără misterioasă și-a găsit un loc de frunte și a captat atenția fotografilor, și ulterior a internauților, prin look-ul său inedit, și nu doar. 

Faceți cunoștință cu Ella Emhoff, studentă la design în vârstă de 22. Tânăra și-a demonstrat dragostea pentru stil, optând pentru un look care a făcut-o remarcată alături de alte femei importante prezente la eveniment. Ella nu a fost invitată întâmplător la eveniment, ea este fiica vitregă a vicepreședintei SUA Kamala Harris.

Ella și-a făcut apariția la ceremonie, fiind însoțită de fratele său, Cole și imediat a fost observată de fotografi, grație ținutei inedite, dar și atitudinii sale. Tânăra a purtat un palton tip rochie, aranjat perfect pe siluetă, cu un guler în stil Peter Pan (atât de în vogă în ultimile sezoane), cu cristale aplicate în zona umerilor supradimensionați și a zonei pieptului. Ținuta marca Miu Miu a fost o alegere îndrăzneață, dar atât de potrivită ținând cont de aparițiile celorlalte personalități. La eveniment au predominat în mare parte culorile tari. Ochelarii în stil Harry Potter și coafura cu creți i-au completat look-ul.

Ulterior, Ella și-a arătat ținuta pe care a purtat-o sub palton – o rochie lungă bordo din moar cu mâneci bufante și volane.

Ea a făcut deliciul internauților zâmbind mereu (lucru observat chiar dacă purta mască) și mișcându-și haios… sprâncenele.

O prezență interesantă, nu-i așa?

Citește și: A plecat frumos. Melania Trump a părăsit Casa Albă în Chanel și Dolce&Gabbana (Foto)