Cuplul Trump și-a luat rămas bun de la Casa Albă miercuri, 20 ianuarie, după ce mandatul celui de-al 45-lea președinte american s-a încheiat. În timp ce toți și-au îndreptat privirile spre noul cuplu prezidențial, paparazzi i-au fotografiat pe Donald și Melania Trump în momentul plecării.

Dacă Donald Trump părea să aibă o dispoziție neutră, atunci Melania părea fericită. Fosta primă doamnă SUA și-a asortat ținuta cu cea soțului său, în ce privește culorile sobre, și i-a adus tribut altei foste prime doamne, Jackie Kennedy, cea despre care se spune că a adus stilul la Casa Albă.

Melania Trump a purtat o rochie midi Dolce&Gabbana pe care a asortat-o cu o jachetă scurtă Chanel și o pereche de mănuși lungi, ochelari de soare și pantofi cu vârful ascuțit, creând un total look negru absolut superb. Un coc franțuzesc, un machiaj lejer și un zâmbet larg i-au completat ținuta superbă.

Credem că ne va fi dor de aparițiile impecabile ale fostei prime doamne, Melania Trump.

Foto: Dailymail.co.uk

Citește și: Sunt obsedați de look-ul ei. Cine este tânăra care a atras toate privirile la inaugurarea președintelui american (Foto)