Filmările „And Just Like That” continuă. Faptul că actrița Kim Cattrall va fi marea absentă din continuarea serialului „Sex and the City”este deja oficial. Producătorii și regizorii au înțeles cât de mare este pierderea așa că au venit cu niște schimbări. Astfel, în serial vor apărea personaje noi. 

Este vorba despre două personaje – o femeie de origine afro-americană și una de origine asiatică, ceea ce arată cum marii producători de entertainment și-au asumat că diversitatea din viața reală trebuie să se reflecte și pe ecran. De altfel, acesta a fost unul dintre principalele reproșuri la adresa producției-fenomen, chiar și când aceasta a rulat pe micile ecrane pentru prima dată.

Rolul femeii de culoare va fi jucat de Nicole Ari Parker. Anunțul a fost făcut de Sarah Jessica Parker, care a postat fotografii de pe platoul de filmare.

Celebrul serial lansat în 1998 a avut 6 sezoane și a făcut istorie nu numai datorită subiectelor îndrăznețe pe care le-a abordat, ci și costumelor sale, care au dat naștere unor adevărate trend-uri.

Foto: Instagram.com

Distribuie articolul: