Președintele Igor Dodon și prima doamnă, Galina Dodon, președintele României și soția sa, Klaus și Carmen Iohannis, dar și președintele Ucrainei și soția sa, Vladimir și Elena Zelenski, s-au întâlnit cu președintele SUA și soția sa, Donald și Melania Trump. Întâlnirea lor a avut loc în cadrul celei de-a 74-a Adunări Generale a ONU, la New York.

Galina Dodon 

Prima doamnă a Moldovei nu este la prima întâlnire cu Melania Trump, precedenta a avut loc la Paris, în noiembrie 2018. De această dată Galina Dodon a optat pentru o rochie verde tip creion, midi, purtată cu pantofi clasici albaștri din piele întoarsă.

Citește și: Galina Dodon, versus Melania Trump și Brigitte Macron. Primele doamne s-au întrecut în eleganță la Versailles

Elena Zelenski

Prima doamnă a Ucrainei, a optat pentru o rochie elegantă în stil retro, cu o tăietură în formă de inimă în zona decolteului și mâneci bufante. Părul strâns în coc și pantofii clasici negri, au completat look-ul Elenei Zelenski.

Citește și: Ce soție frumoasă are umoristul Vladimir Zelenski, președintele Ucrainei (Foto)

Carmen Iohannis

Prima doamnă a României a fost cea mai îndrăzneață, la capitolul vestimentație. Ea a optat pentru o rochie tip clopot de un albastru electric, accesorizată cu o broșă imensă în zona taliei, asortată cu pantofi fucsia.

Melania Trump

Prima doamnă a SUA s-a remarcat față de celelalte prime doamne, optând pentru o salopetă neagră fără mâneci, care să recunoaștem, o flatează enorm, întinzându-i și mai mult silueta, ea fiind cea mai înaltă dintre toate.

Deși au optat pentru ținute diferite, toate primele doamne au fost elegante și, să apreciem, cu zâmbetul larg pe buze, îndeosebi Melania, care este mai „zgârcită” la acest capitol.

Sursa foto: Facebook.com

Vezi și: Maia Sandu, față în față cu Ivanka Trump (Foto)