Gina Pistol și Smiley au avut de depășit numeroase teste înainte de a forma un cuplu, conform declarațiilor soției cântărețului pentru VIVA.ro. Fosta prezentatoare TV, acum ambasador Pandora, a recunoscut că a simțit întotdeauna că el este alesul, dar a admis că inițial i-a fost dificil să se adapteze la programul lui, fiind nevoită să manifeste multă răbdare în diverse situații. Tot ea a împărtășit în linii mari cum a fost la nunta lor și cât de fericită a fost în ziua cea mare.

Anul acesta a avut loc și nunta. Noi ne simțeam ca și cum am fi fost de mult căsătoriți, suntem de mult timp o familie, dar am făcut pasul acesta și pentru familia noastră extinsă. Și știu că toți oamenii care au fost prezenți la acest eveniment și alții care, din păcate, nu au reușit să ajungă au fost oameni care s-au bucurat pentru noi și s-au distrat alături de noi. Nu-mi puteam dori ceva mai frumos de atât, a fost o nuntă superbă.

Gina și Andrei se cunoșteau de mai mult timp, dar relația lor s-a început într-un moment „potrivit” și predestinat, consideră ei.

Da! Eu am încredere foarte mare în intuiția mea, nu m-a dezamagit niciodată. Așa a fost și cu Andrei. Cumva știam că EL este, știam că în anumite situații trebuie să am răbdare. La începutul relației, au fost foarte mulți oameni care nu au crezut în relația noastră, deși nu ne cunoșteau. Îmi era și greu să înțeleg programul lui Andrei, care era destul de plin și ne sincronizam foarte greu. Deși sunt foarte nerăbdătoare de fel, ceva îmi spunea să mai aștept. Acum, uitându-mă la ce familie minunată am, cred că este foarte important să Îi fim recunoscători lui Dumnezeu pentru tot.

Despre noul lor rol de părinți și cum este să călătorești cu un copil mic, Gina spune:

Ce să zic, atunci când pleci într-o vacanță cu copilul, practic ai grijă de copil într-o altă țară. Nu spun că e ușor, dar parcă merită fiecare moment pe care ajungeți să-l petreceți împreună. Parcă pălesc toate greutățile în momentul în care știm că stăm toți trei și ne uităm la același apus, și ea, deși mică, înțelege totul. Sunt momente pe care le prețuiești și încurajez foarte mult pe toată lumea să petreacă cât mai mult timp cu copiii lor.

Distribuie articolul: