Pentru cineva, carantina a devenit osândă, iar pentru Aneta Popov –  inspirație, întrucât s-a regăsit într-un nou hobby. Aneta este studentă și din cauza carantinei, pentru a nu se plictisi acasă, a decis să recreeze outfituri din reviste, Instagram sau Pinterest. 

Sursă: Arhiva personală

Totul a început de la Tik Tok, Aneta a fost curioasă cum este abordat subiectul modei pe această aplicație. Însă nu a observat ca cineva să recreeze outfituri, a fost încântată de idee și a decis să încerce.

„Oamenii erau încântați, inițial am publicat pe Tik Tok, aveam multe like-uri, vizualizări. După care am postat pe pagina mea de Instagram, prietenii mei au fost foarte receptivi, au spus că pare foarte interesant și aș putea continua cu subiectul acesta”.

Sursă: Instagram

Pentru a recreea un look, trebuie să găsești toate articolele vestimentare ca în fotografia iniațială, deci e vorba de haine, accesorii și în unele cazuri decorațiuni.

Sursă: Instagram

De asemenea, Aneta povestește că deja avea o stare depresivă și nu își găsea ocupație, stând atâta timp în casă. „Este important să facem ceea ce ne place, căci astfel ne simțim bine, avem emoții pozitive și viața pare mai ușoară. Poate e cam dificil să ne găsim ocupația care să ne aducă satisfacție, dar sfatul meu e să încerci de toate, ca să știi ce ți se potrivește. Acum, cât stăm acasă, eu vă îndemn să faceți ceea ce ați vrut să realizați cândva, acum că avem un pic de timp pentru noi, trebuie să-l folosim cu utilitate și să ne inspirăm. Citiți, priviți filme artistice, audiați muzică clasică, admirați fotografii online, răsfoiți reviste și o să vă simțiți mult mai bine. #stațiacasă și faceți lucruri frumoase, măcar în mediul online”, a spus tânăra.

Sursă: Instagram

Pentru mai multe știri din frumusețe urmărește canalul nostru de pe Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd