Ala Valenga, care a declarat că procesul verbal al instituției a fost scris de vicedirectorul Ion Artenii, care ar fi „gata să o sufoce după dezvăluirile pe care le-a făcut anterior”. Instituția menționează într-un comunicat că a examinat nemulțumirile medicului.

„Comisia spitalului care a examinat cazul de conflict a fost instituită din specialiști competenți, fără implicarea administrației instituției, și care și-a desfășurat activitatea în strictă conformitate cu legislația. De asemenea, comisia a evidențiat și unele neconformități ale doamnei Ala Valenga în procesul de organizare a activității Secției terapie nr.2 la data de 10 martie 2018, de altfel, care a și contribuit la apariția conflictului dintre domnia sa și rudele pacientei decedate”, se arată într-un comunicat.

Spitalul menționează că „având în vedere că Ala Valenga privește decizia comisiei ca fiind incorectă, administrația spitalului consideră declarațiile acesteia drept o ofensă în adresa întregului colectiv al instituției”. „În mod evident, spitalul nu poate accepta o asemenea declarație inoportună și lipsită de argumente”, a precizat spitalul.

Distribuie articolul: