Specialiștii în nutritie îți spun ce ingrediente prețioase își adaugă zilnic în cafea
- EA.md
- 2 min read
Articole recomandate
- prev
- next
Cafeaua periculoasă? Ce variante sunt sănătoase și care ar trebui evitate
- Cristina Botnarevschi
- 3 min read
Cafeaua este disponibilă acum în diverse tipuri, unele mai savuroase decât altele. Totuși, nu toate sunt la fel de benefice pentru sănătate.
Un anumit tip de cafea poate fi chia...
Cafea cu lapte sau fără: cum e mai bine să o bei și de ce? Sfatul medicului
- Cristina Botnarevschi
- 2 min read
Cappuccino, caffè latte, latte macchiato, flat white, cortado, frappe sunt diferite denumiri pentru cafeaua cu mai mult sau mai puțin lapte și, uneori, cu prea mult zahăr. Părerile...
Alimentul pe care trebuie să-l consumăm zilnic toamna! Dr. Nutriționist Mihaela Bilic: „Este ingredientul campion”
- Cristina Botnarevschi
- 2 min read
Toamna a venit și, odată cu schimbarea vremii, oamenii nu și-au adaptat doar garderoba, ci și dieta. Conform doctorului nutriționist Mihaela Bilic, există un aliment pe care ar tre...