Chiar dacă este liceană, Nina Crețu reușește să se implice în tot mai multe proiecte de modeiling. Sora mai mică a lui Emilian Crețu a devenit recent imagine pentru încă un brand autohton. Cât de frumos și-a etalat calitățile fizice, vedeți mai jos.

Frumusețea naturală a Ninei a fost sursă de inspirație pentru cea mai nouă colecție de haine de damă by Olga Parubina. Designerul i-a întins această provocare, iar Ninuța nu putea să renunțe: prea mult se asocia caracterul acestei colecții cu inocența de pe chipul ei!

Alături de câteva alte modele seducătoare din Capitală, Nina a pozat în ținutele din colecția de primăvară a designerului basarabean. Cel care a machiat-o și coafat-o, a fost, evident, Emilian Crețu!

Ședința foto închinată colecției a fost realizată de către fotograful Denis Rusu, pozele fiind capturate în centrul Chișinăului, pe strada pietonală, chiar în apropierea atelierului Olgăi Parubina.

Amintim că Nina a fost prezentă și la evenimentul de lansare a colecției Nectar, fiind una dintre imaginile mărcii Pupi Sweet Dress:

Mai multe mămici notorii din țară au defilat, alături de micuțele lor, în creațiile Nectar by Pupi Sweet Dress

Felicitări, Nina! Apropiații tăi sunt mândri de tine!

 

Distribuie articolul: