Lilia Ojovan și Angela Gorincioi și-au văzut realizat, sâmbătă, rodul muncii ultimelor luni - o colecție adorabilă de rochițe mamă-fiică, onorată cu un nume extrem de savuros - „Nectar”. Pentru evenimentul de prezentare a noii colecții, creatoarele brandului Pupi Sweet Dress au invitat pe podium mai multe femei notorii din țară, majoritatea defilând alături de fetițele lor!

Cea mai nouă colecție de rochițe a brandului brandul Pupi Sweet Dress aduce cu sine prospețimea primăverii și deliciul verii, într-o serie de creații mamă-fiică croite din stofe lejere, cu broderie manuală, semnată de mâinile dibace ale unei doamne dintr-o localitate a raionului Criuleni.

Sâmbătă seară, colecția Nectar a fost etalată în premieră pe podium, iar printre modele s-au numărat mămici arhicunoscute în Republica Moldova, care au purtat cu mândrie aceste ținute alături de fetițele lor.

Colecția poartă un nume care stimulează papilele gustative, iar autoarele își argumentează alegerea astfel:

„De ce Nectar? Pentru că e tot ce poate fi mai bun din această primăvară. Am muncit foarte mult în atelier, cot la cot cu echipa noastră. Am cusut și am descusut de zeci de ori, am lăsat deoparte, am început de la capăt, un proces lung, migălos dar care aduce în final multă satisfacție.

Pentru cine e destinată această colecție? Pentru femeile care vor să uite de multele griji pe care le au zi de zi, pentru că îmbrăcând aceste rochii, simți energia armoniei cu natura și adevărata ființă feminină, care tânjește după dorința de a se simți frumoasă.

Noi merităm noile rochii din colecția Nectar, pentru că suntem ca albinuțele în societate, și muncim, și copii creștem. Am lucrat la colecție mai bine de 2 luni, cu toate că prima cochetare cu broderia manuală a fost acum un an. Am lăsat ideile să se maturizeze și iată-ne acum cu o adevărată pleiadă a broderiei manuale și dantelei franțuzești. Femeile care vin la noi în magazine, care ne scriu mesaje, sunt cele care ne inspiră. Noi facem ceea ce vor ele să poarte. Suntem aproape de clientele noastre.”