Nu mai e un secret faptul că Delia Matache are o soră care, la fel ca și ea, a moștenit de la mama talentul de a cânta. Oana sau Ioana Matache e vocalistă în trupa artistei și chiar dacă și-a arătat scepticismul față de rețelele sociale, acum are un vlog oficial!

Sora mai mică a Deliei nu a avut niciodată un cont de Facebook, fiind extrem de sceptică în raport cu felul în care se comportă oamenii în această rețea socială. Își crease doar o pagină de Instagram care, în prezent, a atins 30 de mii de followeri și a cărei popularitate continuă să crească, la fel ca și identitatea sa de artist.

Delia a lansat clipul în care și-a filmat soacra și sora! „Rămâi cu bine” va deveni cu siguranță un hit

delia sora

Așadar, a fost extrem de neașteptată decizia tinerei de a-și lansa un vlog. Canalul de YouTube al vlogului său se intitulează Wena’s Vlog, iar prima postare video a și apărut, vineri, pe internet.

Episodul 1 trădează momente din viața dincolo de scenă sau ecranele televizoarelor, unde există gălăgia culiselor și toate întâmplările prevăzute și neprevăzute din backstage.

delia

„Azi v-am luat la pachet cu mine în culisele unui concert Hard Rock Cafe. M-am gândit că vi s-ar părea interesant să fiți cu noi în backstage și să ne vedeți așa cum suntem noi și cum interacționăm în spatele scenei”, spune vloggerița debutantă.

Tânăra vocalistă a promis că de acum încolo, în fiecare zi de vineri, pe la ora 20, pe vlogul ei vor apărea asfel de postări curioase:

Vedeți aici imaginile video împărtășite de Ioana:

Foto: captură video, Instagram

Distribuie articolul: