Delia Matache este tipul de artistă care nu-și ține rudele departe de ochii lumii. Ba mai mult: se mândrește cu ele și le implică mereu în activitatea sa profesională. Și dacă sora divei este vocalistă, în cel mai nou clip al Deliei s-a filmat nimeni alta decât soacra sa!

Departe de orice zeflemisire sau conotație cu viața sa personală, Delia a lansat aseară piesa „Rămâi cu bine”, alături de un videoclip pe cinste, filmat chiar zilele trecute.

https://www.instagram.com/p/BTilrNSAAFB/?taken-by=instadelia

Piesa este o colaborare cu rapperul român Macanache. De altfel, tot alături de el, dar și de compozitorul Alex Cotoi, Delia Matache a scris muzica și versurile acestei producții muzicale.

În imaginile video își face apariția Oana (sora și vocalista din trupa artistei), dar și Ioana Munteanu – mama afaceristului Răzvan Munteanu soțul Deliei.

dvs

De profesie bibliotecară, acum ieșită la pensie, socra Deliei locuiește la țară, având în posesie o gospodărie frumoasă, de unde îi trimite mereu merinde nurorii dragi. Cele două se-nțeleg de minune, iar dovadă este și videoclipul nou-nouț!

2

Foto: captură video