Duminică seară, înainte de petrecerea anunțată la un restaurant din capitala română, Oana Matache și logodnicul ei, Bogdan Miheț, și-au jurat dragoste veșnică la Biserica „Sfântul Spiridon”, tot acolo unde s-a cununat și Delia cu soţul ei, Răzvan Munteanu. Iată însă că în timpul slujbei religioase, mireasa și-a cam speriat rudele după ce și-a pierdut cunoștința.

Mireasa a avut nevoie de apă și de un scaun, duminică, în timpul slujbei religioase de cununie. Oana s-a simțit rău și a leșinat de două ori în timpul ceremoniei. Din fericire, și-a revenit cu bine, însă o parte a cununiei a petrecut-o șezând pe scaun din cauza amețelii. Tânăra a declarat, la ieșirea din lăcașul sfânt, că totul s-a întâmplat din cauza emoțiilor, la care s-a adăugat sarcina.

oana matache

„Am avut emoții din plin. Mi s-a făcut rău un pic din cauza lui bebe. E totul în regulă, am băut un pic de suc și mi-a urcat glicemia la loc. De la bebe mi s-a mai întâmplat să mă simt la fel”, spunea mireasa.

https://www.instagram.com/p/BUr0VwNlQXy/?taken-by=oanacosanzeana

La două zile după nuntă, Oana privește cu amuzament ceea ce i s-a întâmplat. Tot pe motivul sarcinii, de altfel, tânăra a evitat să organizeze și o petrecere a burlăcițelor.

oana_mireasa

Gina Matache, mama artistelor, le mulțumește tuturor pentru urări și pentru prezența la nunta mezinei.

18623471_1678965825744042_2432814782240135741_o

Foto: Instagram.com

Distribuie articolul: