Nu se oprește de cântat nici după ce a devenit mamă a doua oară. Într-un stil ușor diferit decât ne-a obișnuit, Ianna Novac lansează un nou videoclip la piesa „Mi e dor…” compusa de Angelica Vee pe versurile lui Narcis Avadanei. Doi ani a durat finalizarea acestei piese în care artista a pus mult suflet și în care crede enorm.

Acum, mai mult ca oricând, versurile acestei piese vorbesc de la sine despre tot ceea ce trăim în această perioadă și cât de dor îi este artistei de tot ceea ce a trăit cândva.

„Este o piesă la care țin foarte mult, e o piesă de stare, de emoție plină de încărcătură a trecutului, a amintirilor și a dorului de copilarie, de prieteni și de libertate. Este o piesă care îmi atinge sufletul, care mă întoarce în timp și care mă face să cânt despre tot ceea ce iubesc și despre tot ceea ce îmi este dor, mai ales în aceste vremuri, când nimic din ceea ce trăim nu mai este la fel și „mi –e dor de ceea ce eram…”, spune artista.

Ianna Novac este cunoscuta publicului ca și soprana pop opera, dar de această dată piesa „Mi-e dor” are o interpretare diferită, adică pop, asta fiind și surpriza acestei piese.