Denis Roabeș, solistul trupei a declarat că pentru el muzica este un refugiu și cea mai mare pasiune a sa. A dezvăluit cum a apărut numele trupei, totul început de la un vis, dar și ce caută el la o femeie.

Trupe The Motans în ultima vreme a scos hit după hit. Colaborările cu Inna și Delia au fost un real succes și astfel au ajuns la sufletul românilor. Solistul a mărturisit că este încântat de amploarea proiectului său muzical și că nu ar vrea să facă nimic altceva în viață.

„Inspirația mă găsește pe mine. Nu e greu să ții ochii un pic mai larg deschiși și să atragi atenția la ce se întâmplă în viața ta. Din întâmplările astea te poți inspira cel mai mult. Muzica a fost mereu un hobby foarte aproape de sufletul meu. Mereu luam chitara în mâini și cântam. Am hotărât că trebuia să încerc. Trebuie să facem ceea ce visăm pentru că avem o viață”, a spus Denis.

 

Pe la 19 ani am început să visez motani și așa a pornit ideea trupei noastre.

Melodii pe care le compune sunt atât de romantice, cea care îi va fura inima va fi o norocoasă. Denis a mărturisit și ce își dorește de la o femeie.

„Liniște combinată cu furtună caut într-o femeie. Nu are denumire. E un fel de energie. Să mă facă să mă simt eu, să-mi dea furtuna care să mă facă să vreau mai mult de la viață.”

Denis este un tânăr echilibrat, care face ce vrea, dar care știe că orice nebunie se plătește.

„Sunt liber să fac ce vreau eu. Ca orice om trebuie să conștientizăm că sunt consecințe pentru toate lucrurile pe care le facem în viață, dar nu simt nevoia să fac lucruri care ar provoca niște consecințe grave”, a declarat Denis Roabeș pentru AntenaStars.

Distribuie articolul: