Șoferița din Porsche Cayenne, Svetlana Ungureanu a decedat, în această dimineață, pe patul de spital, la opt zile după ce ar fi cauzat accidentul de pe bulevardul Alba Iulia din Chișinău.

Informația a fost confirmată pentru AGORA.md de șefa serviciului de presă al Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Veronica Istrati. Decesul a survenit la ora 10:00 dimineața.

În accidentul de pe Alba Iulia, pasagerul Porsche-ului a decedat pe loc și a fost înmormântat pe 3 octombrie.

Amintim că în după-amiaza zilei de luni, 30 septembrie, un accident teribil s-a produs pe strada Alba Iulia, la intersecție cu strada Onisifor Ghibu din sectorul Buiucani al capitalei. Un autoturism de marcă Porsche Cayenne a intrat cu viteză într-un troleibuz. În urma ciocnirii violente, troleibuzul a ajuns pe trotuar.

După coliziune, 20 de pasageri din troleibuz au fost transportați la spital, pasagerul din mașină a decedat la fața locului, iar șoferița a fost transportată în stare gravă la spital.

Citește și: Trecutul penal al șoferiței cu Porsche: prinsă beată la volan, amenzi nenumărate și 6 luni de închisoare la Rusca (Video)

Sursa: AGORA

Vezi și: Șoferița Porsche-ului a fost beată și de această dată? Ce grad de alcoolemie a fost stabilit

Distribuie articolul: