Parcursul Anei Munteanu la Vocea României a fost unul de-a dreptul spectaculos. Deși are doar 16 ani, tânăra a demonstrat performanțe demne de laude și de fiecare dată a reușit să fascineze atât juriu, cât și publicul, fiind și unica moldoveancă din acest sezon care s-a clasat în finala concursului.


În ajun de ultima ediție din acest sezon, antrenorul Anei, Smiley, a avut un mesaj cât se poate de motivant pentru eleva sa:

„Ana, în toate cele șapte sezoane de la Vocea României, tu ai fost prima voce la care m-am întors din instinct după primele două secunde. Mă bucură și mă onorează faptul că ai ales #echipaSmiley. Ești ca un boxeur în ring, care dă lovitură după lovitură fără să obosească, cu aceeași forță și dăruire. Ne-ai culcat la pământ pe toți, deși ne-am ridicat de fiecare dată în picioare, aplaudând fără cuvinte. Ne-ai adus în lumea ta la fiecare moment și ne-ai fascinat. Ana, știu că o vei face și de data asta! Rămâne doar ca cei care ne urmăresc pe online și la televizor să voteze harul tău. Eu, Andrei Maria, îți mulțumesc pentru fiecare moment și îți promit că drumul tău abia acum începe! Cu drag, antrenorul tău”, a scris Smiley pe pagina lui de Facebook.

Mentorul Anei Munteanu a postat și un scurt filmuleț în care este sunt prezentate evoluțiile moldovencei din întregul concurs.

Pentru Ana

Ana,
In toate cele sapte sezoane de Vocea Romaniei, tu ai fost prima voce la care m-am intors din instinct dupa primele doua secunde. Ma bucura si ma onoreaza faptul ca ai ales #echipaSmiley.
Esti ca un boxeur in ring, care da lovitura dupa lovitura fara sa oboseasca, cu aceeasi forta si daruire. Ne-ai culcat la pamant pe toti, desi ne-am ridicat de fiecare data in picioare, aplaudand fara cuvinte. Ne-ai adus in lumea ta la fiecare moment si ne-ai fascinat.
Ana, stiu ca o vei face si de data asta! Ramane doar ca cei care ne urmaresc pe online si la televizor sa voteze harul tau. Eu, Andrei Maria, iti multumesc pentru fiecare moment si iti promit ca drumul tau abia acum incepe!

Cu drag, antrenorul tau.

Posted by Smiley on 14 Decembrie 2017

O puteți susține pe Ana, astăzi seara, în finala Vocea României, acolo unde va interpreta trei piese: una – solo și altele două alături de Smiley și un artist, numele căruia încă nu se cunoaște.

Vezi și: Ana Munteanu merge în finala Vocea României! EA este unica moldoveancă rămasă în concurs (Video)

Foto: Facebook.com