Preselecțiile pentru al șaptelea sezon al show-ului „Românii au Talent” au avut loc și la Chișinău, săptămâna trecută, iar caravana de peste Prut a rămas de-a dreptul șocată de cele văzute, pozitiv vorbind. Despre asta a vorbit Smiley, într-un live organizat astăzi pe Facebook.

Echipa de culise!#romaniiautalent la #chisinau

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul) on

Tocmai ne-am întors de la Chișinău, săptămâna trecută ne-am întors de acolo unde, ca de obicei am fost șocați de ceea ce am văzut. Și de bine, și de rău. Dar 90% din cazuri au fost foarte și foarte bune. Și în sezonul următor veți fi surprinși la fel cum și noi am fost suprinși când am fost la preselecții.

Întâmpinați cu "talent" la Chisinau! #Romaniiautalent, #VoceaRomaniei

A post shared by PavelBartos (@pavelbartos) on

Urmează preselecțiile din București, care se desfășoară chiar în weekendul ăsta. Eu și cu Pavel, la acest show, suntem exact ca niște copii care așteaptă darurile de Crăciun: abia așteptăm să vedem ce oameni mai cunoaștem.

Smiley a fost LIVE pe pagina de Facebook ProTV

Vezi aici videoclipul piesei lansate de Smiley: Smiley – Indragostit (desi n-am vrut) VIDEO -> http://bit.ly/2cYWVL6

Posted by ProTV on 7 Octombrie 2016

În fiecare sezon ne întrebăm: oare o să ne mai surprindă ceva? Veți rămâne super-surprinși. După primul sezon, am zis că ai noștri sunt mai talentați decât ai lor – multe popoare din lume. În al șaptelea sezon mi se confirmă că suntem din ce în ce mai mulți. Sunt oameni din medii surprinzătoare, care nu au nicio legătură cu ce fac în fiecare zi”, a subliniat Smiley, în coferința live.

Vedere de la Chisinau

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul) on

Artistul a fost provocat să vorbească și despre piesa lansată ieri, care reflectă și o parte din sine:

Smiley se declară în sfârșit îndrăgostit! „Acum te văd în orice fată” (Video)

„E legată de sentimentul pe care îl simți atunci când te îndrăgostești. Sunt mai multe ocazii cu care m-am confruntat. Am avut feeling-ul acesta de mai multe ori în viața mea, nu e legat neapărat de o singură persoană. Cu domnișoara din videoclip… ne stă bine împreună, nu neg treaba asta, dar mai ales datorită ei, e o femeie foarte frumoasă și a fost foarte cuminte și ascultătoare la filmări. O cheamă Andra și am ales-o din poze, practic ne trebuia doar capul, nu aveam nevoie de corp. Am ales un cap frumos”, a recunoscut cântărețul.

Cu baietii prin oras…#chisinau

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul) on

Cât despre renunțarea la păr lung, Smiley a declarat:

„Nu știu deocamdată, am lucrat mult la schimbarea de acum și am răbdat mult până când părul a crescut atât de mare. E o dorință pe care am avut-o de mic. Mi-am îndeplinit-o și acum nu știu cât o să stau așa. Mi-e greu să-l întrețin, să-l spăl, durează mult. E destul de complicat, dar na… dacă mi-am dorit asta, o fac.”

Foto: Instagram