De ceva vreme termenul „prezentare” este asociat cu PowerPoint, care este o unealta 2D de tip hârtie. Deoarece posibilitățile acestui tip de prezentare sunt limitate, punem pariu că mulți dintre noi visează la ceva mai creativ, animat și dinamic, care să spargă tiparele și să iasă în evidență.

Creatoarele proiectului Smart Made Easy vin cu o soluție:

„Veste bună – Prezi ne vine în ajutor, demonstrând că prezentările inovative nu sunt un drept rezervat exclusiv designerilor grafici. Deci în acest video îți voi demonstra de ce Prezi este o  soluție mai bună și inovatoare decât prezentările standard în PowerPoint. Îți voi arăta elementele de bază ale acestei aplicații și cum să începi să construiești o prezentare animată cu ajutorul unor pași simpli. Te asigur că dacă te pricepi să navighezi pe Facebook, atunci cu siguranță te vei descurca și cu Prezi”, menționează Ina Tabacaru.

 Feedback-ul poate fi colectat deștept sau cum să folosiți eficient Google Forms (Video)

„Smart Made Easy” este un proiect educațional alternativ care își propune să cultive la utilizatorii săi abilități ce nu se învață în cadrul formal, dar de care este stringentă nevoie pentru a avansa cu succes în epocă digitală în care trăim atât pe plan profesional cât și personal. Aceste tutoriale și filmulețe informaționale sunt create pentru un grup larg de oameni, de la elevi, studenți sau absolvenți de facultăți în căutare de primul job, până la persoane care vor să avanseze profesional. Ele sunt la fel de potrivite atât pentru manageri de proiecte, organizatori de evenimente și proprietari de afaceri mici și mijlocii care au nevoie de cunoștințe tehnice pentru a-și gestiona mai ușor afacerea cât și pentru simpli entuziaști digitali în căutare de inedit.

Fetele din spatele proiectului „Smart Made Easy” au câțiva ani de experiență în domeniile vizate. Nina este Business Consultant la o companie de IT & Management Consulting din Dublin, iar Ina-Data Analyst cu practică bogată în Data Consulting & IT. Prin acest proiect ele își propun să împărtășească experiență și cunoștințele acumulate cu publicul de acasă.

Celor din „Smart Made Easy” aceste competențe digitale le sunt utile atât pe plan academic și profesional cât și personal. Cu ajutorul lor, fețele pot lucra mai eficient și știu că sunt mai echipate pentru a avansa în carieră. Pentru că nimic nu se compară cu posibilitatea de a descoperi ceva nou în fiecare zi și a-i sprijini și pe alții în acest demers, va propunem să învățam împreună fără a uită să ne și simțim bine în acest proces!

„În el poți ține toată viața ta”. Smart Made Easy: Avantajele unui Cont de Gmail (Video)

Distribuie articolul: