Formularele sunt printre cele mai versatile instrumente ale internetului. Indiferent daca aveti nevoie de un formular de contact sau o pagina de colectat feedback-uri, un sondaj de opinie sau un test pentru studenti, un formular este tot ce aveți nevoie pentru a culege cu usurintă informatiile respective.

„Google Forms este unul din instrumentele disponibile gratuit care va poate ajuta în acest scop. Prin el puteți construi un formular pe care la fel îl puteți distribui cu ușurință către respondenți, împărtăși formularul cu colegi pentru revizuire, analiza datele în urma răspunsurilor și eventual vizualiza grafic rezultatele statistice”, spune Ina Tabacaru.

În acest tutorial Ina vă învață printr-un exemplu practic cum să construiți un formular de colectare de feedback-uri, în urma căruia veți putea naviga cu ușurință pe Google Forms, dar și veni cu idei noi unde ați putea aplica aceasta noua abilitate.

„Smart Made Easy” este un proiect educațional alternativ care își propune să cultive la utilizatorii săi abilități ce nu se învață în cadrul formal, dar de care este stringentă nevoie pentru a avansa cu succes în epocă digitală în care trăim atât pe plan profesional cât și personal. Aceste tutoriale și filmulețe informaționale sunt create pentru un grup larg de oameni, de la elevi, studenți sau absolvenți de facultăți în căutare de primul job, până la persoane care vor să avanseze profesional. Ele sunt la fel de potrivite atât pentru manageri de proiecte, organizatori de evenimente și proprietari de afaceri mici și mijlocii care au nevoie de cunoștințe tehnice pentru a-și gestiona mai ușor afacerea cât și pentru simpli entuziaști digitali în căutare de inedit.

Fetele din spatele proiectului „Smart Made Easy” au câțiva ani de experiență în domeniile vizate. Nina este Business Consultant la o companie de IT & Management Consulting din Dublin, iar Ina-Data Analyst cu practică bogată în Data Consulting & IT. Prin acest proiect ele își propun să împărtășească experiență și cunoștințele acumulate cu publicul de acasă.

Celor din „Smart Made Easy” aceste competențe digitale le sunt utile atât pe plan academic și profesional cât și personal. Cu ajutorul lor, fețele pot lucra mai eficient și știu că sunt mai echipate pentru a avansa în carieră. Pentru că nimic nu se compară cu posibilitatea de a descoperi ceva nou în fiecare zi și a-i sprijini și pe alții în acest demers, va propunem să învățam împreună fără a uită să ne și simțim bine în acest proces!

Vezi și: „În el poți ține toată viața ta”. Smart Made Easy: Avantajele unui Cont de Gmail (Video)

Smart Made Easy. 7 sugestii practice ca să excelezi la un interviu de angajare (Video)