Vine mult așteptata zi de 14 februarie. Bineînțeles, așteptată pentru unii. Oamenii care nu sunt într-o relație simt o presiune asupra lor în acestă zi. Inimoarele din magazine și prietenii care se laudă cu cadourile primite, pot fi niște mici înțepături în inimă dacă ești o fire mai emotivă.

Eu vreau să te fac să te simți mai bine. Așa că am un mic scenariu de supreviețuire pentru ziua îndrăgostiților. Multe gustoșenii, ceva bun de băut și un film care te va face să te simți mai bine

Iată ce propunere am pentru tine

How to be single

Desigur că voi începe topul cu acest film. O comedie care îți arată și partea bună a lucrurilor.

Sunt unii care se bucură de singurătate, alţii care sunt de-a dreptul nefericiţi şi mai sunt şi… Alice, Robin, Lucy, Meg, Tom sau David…
New York-ul este plin de singuratici care tânjesc după sufletul pereche, după o relaţie amoroasă, după o idilă sau măcar ceva asemănător. Astfel, între texte de agăţat şi aventuri de o noapte, toţi aceşti oameni necăsătoriţi trebuie să înveţe cum să fie singuri şi fericiţi într-o lume în care definiţia iubirii se schimbă în permanenţă. Cum fac asta? Vezi în acest film.

The Break-up 

Nu îți recoman să devii un Grinch al zilei de 14 februarie și să te bucuri de necazul altuia, dar s-ar putea ca acest film să îți arate și partea mai neplăcută și adevărată prin care trece un cuplu, astfel o să înțelegi că nu e totul numai lapte și miere. Uneori este chiar bine să fii singur. De ce am ales acest film?

Într-o comedie romantică, lucrurile se petrec în general după o formulă clasică probată că fiind adevărată: băiatul întâlnește o față, totul merge bine, după care puțin mai rău, totul ducând totuși spre un final fericit. Dar ce se întâmplă atunci când băiatul și față vin acasă seară obosiți după o altă zi de muncă? Ce se întâmplă atunci când rutină începe să-i înnebunească? Ce se întâmplă când lucruri simple care îi apropiau de obicei încep pur și simplu… să-i facă să se supere unul pe celălalt?

Despărțiți, dar împreună… o comedie romantică neconvențională care urmărește povestea, de cele mai multe ori comică, alteori dureroasă, dar întotdeuna antrenantă, a unui cuplu care se îndreaptă spre destrămarea a ceea ce era odată o relație solidă și plină de dragoste.

Eat Pray Love

Dacă tocmai ai trecut printr-o despărțire, atunci acest film îți va fi ca un pansament pe suflet.

Aflată la răscruce de drumuri, după divorț, Gilbert își ia un an de pauză de la slujbă și ca niciodată, se decide să evadeze din viața sa obișnuită și confortabilă, riscând totul numai pentru a-și schimba viața. În timpul călătoriei sale prin locuri exotice minunate, ea se bucură de experiențe simple cum ar fi să mănânce mâncare italienească în Italia, să se roage în India, și la final, să se bucure în mod neașteptat de pacea și echilibrul unei iubiri, în Bali. Inspirat după o poveste adevărată, „Mănâncă Roagă-te Iubește” dovedește că există mai multe feluri în care poți să rupi monotonia ducându-te să vezi lumea.

Birds of Pray

Chiar și Harley Quinn a suferit după despărțire. În acest film o cunoaștem pe Harley Quinn independentă și fabuloasă fără Joker.

Păsări de predă (și fantastica Harley Quinn), o acțiune – aventură presărată din plin cu umor negru și autoironie, un film inspirațional, despre puterea intrinsecă pe care o descoperim atunci când ne depășim limitele, despre emanciparea femeilor și forța care vine din colaborare.

Am și un bonus – pentru romanticii incurabili care se bucură de 14 februarie chiar dacă sunt singuri și visează la o iubire specială. 

The Notebook

Allie Hamilton și Noah Calhoun s-au întâlnit într-o seară la carnaval și se îndrăgostesc. Părinții ei nu consimt legătura fiicei lor, deoarece familia lui Noah nu este suficient de bogată și cunoscută, și hotărăsc să se mute departe, cât mai departe de Noah.

Allie a așteptat mult timp ca Noah să îi răspundă la scrisori, dar după mai mulți ani hotărăște să se logodească cu Lon, un chipeș soldat american.

Măcinată încă de dragostea pe care o nutrește față de Noah, Allie decide să îi facă o vizită acestuia și constată că sentimentele lor sunt încă vii. Acum este momentul ca Allie să aleagă între Noah și proaspătul ei logodnic.

Vizionare plăcută!

Distribuie articolul: