Pe 14 și 15 noiembrie, în orice filială Farmacia Familiei, poți testa absolut gratuit glicemia! Farmacia Familiei și Brandul VivaCheck desfășoară o campanie de prevenire și conștientizare a riscurilor diabetului zaharat, oferind vizitatorilor posibilitatea de a-și testa glicemia din sânge.

„Astăzi este Ziua Mondială a Diabetului. În toată rețeaua farmacia familiei, cu această ocazie, facem testarea nivelului de glicemie în sânge absolut gratis. Este important ca o dată pe an să facem această verificare pentru a vedea dacă suntem predispuși diabetului zaharat, a declarat Daniela Coropciuc, consultant Farmacia Familiei.

Diabeticii controlează în fiecare zi (uneori și mai des) nivelul de glicemie în sânge – proces absolut normal. Persoanele care nu suferă de această maladie trebuie să verifice nivelul glicemei cel puțin o dată pe an, pentru a se asigura că nu au factori de risc în acest sens.

„Eu îl testez des pentru că sunt diabetică. Mai mult efort fizic fac, mănânc mai puțin și mai des, mă strădui cât mai des să mănânc verdețuri, fructe, ceva care nu este gras tare, dulce practic deloc, copturi mai putine. Să vină să facă testul să vadă dacă nu este diabet, dacă nu este pre-diabet, că atunci vor începe să se gândească ce va fi mai înainte”, spune Agnesia, pacientă cu diabet.

Vino și tu în orice filială Farmacia Familiei pe 14 și 15 noiembrie ca să testezi gratuit nivelul glicemiei în sânge!

P