Cu ceva timp în urmă, sportiva Simona Halep a fost cerută în căsătorie de miliardarul Toni Iuruc. Cei doi au organizat o petrecere în cinstea logodnei vineri, în data de 23 iulie. Tenismena a fost în centrul atenției cu rochia sa roșie, creată de un designer renumit.

Citește și: Simona Halep a fost cerută în căsătorie! Vezi ce inel superb a primit în dar sportiva (Foto)

Simona și Toni au organizat o petrecere de familie în cinstea logodnei, iar sportiva din România a atras toate privirile. Ea a purtat două rochii superbe. Logodna a fost celebrată după tradiția machedonilor, la casa în care locuiește aceasta acum.

Ea a purtat în prima parte a serii o rochie cocktail scurtă, cu o singură mânecă de culoare roșie, de la casa italiană Valentino, ce costă în jur de 2.000 de euro.

În poza publicată de Simona cei doi par foarte fericiți, Toni o sărută tandru pe frunte, iar sportiva se pare că se bucură de acest moment frumos.

Stere Halep, tatăl Simonei Halep, a făcut câteva declarații după petrecere. „A fost o petrecere între familii, au venit părinţii lui Toni și viitorii nași. Așa se face la noi, la machedoni, înainte de cununia civilă. Despre cununie și nuntă nu știu să vă spun nimic, va fi o surpriză și pentru noi. Știu ei detaliile astea. În rest, Simona este bine, urmează în continuare tratamentul la picior, se reface ușor, ușor. Bineînțeles că ne dorim și nepoței”, a declarat acesta pentru click.ro.

Foto: Instagram/ Simona Halep

Distribuie articolul: