Anul 2015 a fost marcat prin explorarea unor locuri excepționale de către Dianna Rotaru. La început de an și-a pus scopul să călătorească cât mai mult și s-a ținut de cuvânt. Artista a vizitat mai multe locuri de peste hotare, dar a descoperit și „comorile țării” noastre. Iată ce realizări a avut Dianna Rotaru în anul care a trecut!

1. Am avut cele mai multe vacanțe Israel, Ierusalim și Tel Aviv, Dubrovnik Croația, Bosnia și Hertzegovina: în Mostar, Grecia: în Halkidiki, Spania: în Barcelona.
 2. Am luat premiul național Șlagărul Anului 2015 pentru muzica și text la piesa „Hamiley”.
3. Mi-am cumpărat mașina albă marca BMW
4. În calitate de Ambasador National AO CCF Moldova, am participat la organizarea evenimentului Gala Generozității ed.2, cu echipa organizației unde am colectat bani pentru construcția unei case pentru 12 copii cu dizabilități!
5. De ziua mea am organizat la Mamaia un mega party cu 300 de invitați și un tort super mare.
6. Am prezentat proiectul televizat „Comorile Țării”. O emisiune în care am călătorit în toată țara și am povestit despre destinațiile și obiectivele turistice de la noi!
7. În colaborare cu Oleg Baraliuc și Sandu Gorgos am lansat melodia „Comorile Moldovei” dedicată poporului și țării mele natale!