Știți melodia trupei Holograf: „Și băieții plâng câteodată”? Ei bine se pare că aceste versuri i s-ar potrivi mănușă acum lui Ben Affleck. Actorul a fost surprins de paparazzi după despărțirea de iubita sa și trebuie să recunoaștem că nu arată deloc bine. 

După o frumoasă poveste de dragoste trăită în pandemie, actorul de 48 de ani şi frumoasa de origine cubaneză Ana de Armas, de 32 de ani, s-au despărţit în mod neaşteptat. Şi chiar dacă Ben Affleck a mai trecut prin despărţiri dureroase şi chiar şi printr-un divorţ, se pare că separarea de superba actriţă l-a lovit destul de rău, cu atât mai mult cu cât aceasta a avut loc la telefon, la cererea Anei, scrie okmagazine.ro

După ce, anul trecut, Ben a arătat mai în formă ca niciodată, slăbind, vopsindu-şi părul şi arătând mult mai fit, din dragoste pentru Ana, probabil, după despărţire, actorul a fost imaginea suferinţei. Fotografiat pentru prima dată după anunţul despărţirii, la poarta casei sale din Brentwood, Ben a arătat foarte trist, aşa cum spun apropiaţii lui că se şi simte, căci acesta se îndrăgostise foarte tare de Ana şi voia ca relaţia lor de aproape un an să ajungă la nivelul următor.

„Ana este tânără şi aventuroasă. Când nu lucrează, vrea să călătorească. Nu vrea să se stabilească în Los Angeles, acolo unde Ben trebuie să fie mai mereu, pentru copiii lui”, susţine o sursă citată de presa americană.

După un an în care el şi superba Ana au fost inseparabili şi după ce s-a ajuns să se vorbească despre căsătorie, Affleck a primit o lovitură cruntă şi neaşteptată din partea celei care ajunsese parte din familia lui.

Distribuie articolul: