Omul din spatele Kangoo Jumps Moldova și promotoarea mișcării pe ghete kangoo - Natalia Colesnic adoră călătoriile. Se vede însă că și ele o plac pe ea, pentru că îi priesc de minune și o arată și mai deosebită. Natalia a ales să se odihnească în a treia lună de vară în Cuba - un loc care te lasă cu gura căscată.


Frumoasa blondă Natalia Colesnic a ales să-și petreacă timpul frumos în Cuba. În ultimele sale poze, publicate pe rețelele sociale, Nata și-a dezvăluit frumusețea naturală. Fără pic de machiaj, a decis să apară în fața admiratorilor și amicilor săi pentru a le pune și lor în față o provocare.

 

Vacanţa 🏝e ocazia cea mai potrivită pentru a scoate naturaleţea la *plimbare* 🙄🙈 Voi cum sunteţi fără pic de machiaj?! 👀🙄😍

A post shared by N A T A Colesnic (@natacolesnic) on

„Vacanţa e ocazia cea mai potrivită pentru a scoate naturaleţea la *plimbare*”, a scris frumoasa blondă, îndemnându-i pe toți să îi urmeze exemplul.

Vezi și: Natalia Colesnic, despre afacerea care a devenit stil de viață: „Nu există o limită minimă de vârstă când poți face afaceri”

Reacția abonaților a fost una de așteptat, au apreciat-o toți pentru frumusețea sa și pentru îndrăzneală. Chiar și fără farduri și fon de ten, Natalia este la fel de frumoasă și foarte fresh.

Reprezentanta oficială Kangoo Jumps in Moldova are parte de o vacanță minunată. Putem deduce și din pozele Natei cât de bine se odihnește.

Hello C U B A 🏝😍

A post shared by N A T A Colesnic (@natacolesnic) on

My summer ☀️😍 Cuba 🇨🇺 time 🏝😈

A post shared by N A T A Colesnic (@natacolesnic) on

Citește și: Nu se lasă de vacanțe. Vezi unde a ajuns Natalia Colesnic (Foto)

Foto: Instagram.com