Numeroase celebrități internaționale au optat să-și arate tenul natural pe platformele de socializare sau să fie fotografiate în acest mod de paparazzi. Lady Gaga și Christina Aguilera se numără printre celebritățile ale căror chipuri le poți admira nemachiate!

Tendința de a fi în vizorul publicului fără machiaj a fost popularizată de Pamela Anderson, care a ales să își expună chipul natural în documentarul său, „Pamela, o poveste de dragoste‟, dar și la evenimente unde a participat recent. Însă ea nu a fost prima celebritate care și-a surprins astfel fanii…

Shakira

În anul 2016, de ziua ei de naștere, Shakira a postat o fotografie pe contul său de Instagram, unde apare fără pic de machiaj pe față: „Un duș și apoi să mergem să îmi sărbătoresc ziua‟, a scris ea în dreptul postării. Ce-i drept, cântăreața „Hips Don’t Lie‟ arată foarte bine astfel! Te invităm să o admiri în galeria foto de mai jos.

Reese Witherspoon

Ți-o amintești pe simpatica actriță din filmul de succes „Legally Blonde‟ (Blonda de la Drept)? Noi ne aducem aminte de o actriță extrem de frumoasă, cu trăsături fine și naturale. Cel mai probabil și actrița Reese Witherspoon este conștientă de atuurile sale, prin urmare ea nu își ascunde naturalețea de publicul său. Vedeta a fost surprinsă în repetate în rânduri nemachiată, iar mai jos o poți admira.

Lady Gaga

Pe când era brunetă, Lady Gaga ș-a surprins fanii când s-a fotografiat nemachiată și a renunțat la machiajul extravagant care o caracterizează. De atunci, artista a fost fotografiată de mai multe ori astfel, iar fanii au apreciat-o pentru curajul său, devenind un exemplu de urmat.

Christina Aguilera

Pentru iubitorii de muzică, artista Christina Aguilera este una dintre cele mai bune voci care există. Ea a avut o carieră de succes și a devenit faimoasă în rolul de antrenor al emisiunii „The Voice‟. Deși a mărturisit că s-a luptat ani de zile cu kilogramele în plus, fanii întotdeauna i-au apreciat aspectul fizic. Drept dovadă, cântăreața arată foarte bine și fără machiaj pe ten!

 

Distribuie articolul: