Natalia Colesnic, femeia din spatele Kangoo Jumps Moldova, nu se lasă de călătorii. Recent, aceasta a mai bifat o destinție care „ia tăiat răsuflarea prin frumusețea ei”, scrie Natalia pe contul său de facebook.

Natalia Colesnic a ales să-și petreacă timpul frumos în Monaco. În ultimele sale poze de pe facebook, ea își etalează corpul bine lucrat pe ghene Kangoo într-un anturaj atractiv și plin de culori.

Iată ce a impresionat-o cel mai mult in Monaco:

nata1

„Ar fi mai ok să mă întrebi, ce nu m-a impresionat aici?! E o destinaţie ce îţi taie răsuflarea. Cuvintele sunt de prisos. Dar cu toate astea…E magnific! Sunt super-mega-extra impresionată. E prima dată când mi-am zis că aş vrea să ramân aici şi să devin cetăţean cu acte-n regulă. La moment e un vis, dar, ştii şi tu, visele de cele mai deseori devin realitate. Aşa că…aşteptăm.Mi-a plăcut enorm oraşul ăsta verde, curat, îngrijit. Fiecare metru pătrat e amenajat şi totul e bine gândit. Oamenii…ahh, ce oameni. Zâmbitori, plini de emoţii pozitive…o adevărată sursă de reîncărcare a bateriilor.Oamenii ăştea ştiu să se relaxeze şi să se bucure de orice. Apropo, e o destinaţie foarteeee luxoasă. Maşini scumpe, iahturi preţul cărora te dă gata, cazinouri, divertisment în adevăratul sens al cuvântului. Deci, am rămas fascinată şi cu prima ocazie, mai revin aici! Cu siguranţă!”, relatează Nata.

nata5

Întrebată ce ar avea de învățat chișinăuienii de la un așa oraș, Nata spune tranșant: „Să nu se niorlăie, să revină la realitate şi să munceasca cot la cot pentru a mişca măcar un 000000000, 1 % spre un oraş verde, frumos, îngrijit. Şi…să se bucure de tot ce le oferă viaţa”.

nata6

nata2Sursa: Facebook.com/NataColesnic

 

Distribuie articolul: