E mamă de gemeni, a trecut printr-un divoț care i-a lăsat un gust amar, iar acum este un exemplu pentru alte femei de a-și regăsi liniștea și fericirea. Carolina, directoarea revistei Mireasa și Mirele, „veșnica mireasă”, așa cum glumește ea despre sine, a îmbrăcat din nou rochie albă. Ce emoții a avut, cum a aflat marea veste a vârstei de 40 de ani și cum își trăiește din nou fericirea, aflăm chiar de la ea.

Vezi și: Carolina Vizir, despre divorț: „Nu hotărăște nimic, la fel ca și căsătoria – e doar o hârtie!” (Video)

Nu vă temeți să trăiți fericirea

„Fericirea consider că și este viața, sensul vieții! Trăim, respirăm, dăruim timp, atenție celor dragi și primim iubire – probabil în asta și constă fericirea. E cel mai aproape sentiment, e în noi, trebuie doar să îl primim. Azi ea e așa, mâine puțin altfel, dar ea e fericirea noastră și ne reprezinta pe noi. Nu trebuie să ne temem să o trăim”, ne declară Carolina.

Înconjurată de atâtea rochii de mireasă

„Rochia de mireasă am ales-o după o lună de poze și site-uri vizitate, deși eram la curent cu mai tot ce este în domeniu pe la noi, ca într-un final să intru la prietena mea Ala și ea sa zică: „da eu am o rochiță nouă de mireasă pentru gravide, vrei sa o măsori!” Și acel moment a fost unic, m-am îndrăgostit de rochiță: era atât de comodă și frumoasă. Am zis: cu ea voi merge spre altar – așa a și fost, pe 22 septembrie ne-am cununat cu Valentin la biserica din localitatea Năpadova, cu cei mai apropiați prieteni”, ne povestește Carolina, plină de zâmbet molipsitor.

Din nou mamă

„Decizia referitor la sarcină nu am luat-o noi, mai mult cred că Domnul a decis pentru noi! Sincer nu eram pregătită pentru așa noutate, dar copii mei, gemenii Cătălin și Doina au zis că e o minune, iar minunile sunt surprize! Astfel de Crăciun așteptăm unul din cele mai frumoase daruri pe #bebe Magdalena – așa am decis cu valentin că o vom numi”, povestește directoarea revistei Mireasa.

Vreau să reușesc și mai multe

„Planuri am foarte multe acum. O perioadă cred că am trăit cu sloganul „trăiește clipa”, „prezentul contează”. Acum ceva în corpul meu se schimbă și, chiar și la ai mei 40 ani, vreau să reușesc multe. O casă cu grădina, mai multe călătorii cu toți cei trei copii… Vreau să îi pot surprinde cu noi proiecte interesante, aici la noi în Moldova!”, își propune Carolina.

Nu vă jertfiți și uitați de depresie!

„Noi femeile suntem tare speciale… și facem, în principiu, doar ce nouă ne place și ne convine. Ajunsă la 40 de ani, deja experiență este. Știu sigur acum că fericirea noastră depinde de noi: dacă iubim, dacă dăruim, atunci și la noi va fi totul perfect. O relație nouă, după o căsătorie perfectă timp de 10 ani, nu este ușoară, dar nici nu recomand să fim jertfe sau să cădem în depresie după ce suntem părăsite! Ceea ce trăiesc eu și familia mea în ultimii 2 ani este o șansă, o șansă de a fi fericiți din nou! Eu am ales fericirea alături de Valentin și Domnul ne-a binecuvântat cu un bebeluș – pot să mă consider o norocoasă”, ne mai spune Carolina Mireasa.

Foto: Alex Morgoci