Show-ul rusesc are acum un „frate” la o televiziune din Moldova. Este vorba despre emisiunea „Hai să ne căsătorim”, care se lansează foarte curând la postul TV6. 

Interpreta Lenuța Gheorghiță, alături de astrologa Cristina Guzinschi și pețitoarea Maria Andriuță, vor încerca să ajute burlaci și burlăcițe să-și găsească perechea și, poate, într-un final să ajungă la căsătorie. Emisiunea este varianta autohtonă a show-ului rusesc „Davai Pojeninmsya” a căror gazde sunt actrița Larisa Guzeeva, astrologa Vasilisa Volodina și pețitoarea Roza Syabitova.

Anunțul a fost făcut astăzi, iar formatul emisiunii va fi asemănător celei din Rusia:

„TV6 dă start unui nou proiect televizat. În premieră absolută pentru Republica Moldova, va fi difuzată franciza renumitului show rusesc „Hai să ne căsătorim”. Din 13 februarie, de la 18:00, în fiecare weekend vă invităm să fiți martori la crearea unor noi cupluri. Protagoniștii emisiunii se întâlnesc cu trei candidați, iar la sfârșitul fiecărui episod fac o alegere. Aceștia sunt ajutați de 3 pețitoare, iar atmosfera de pe platoul de filmare va împărți câte un strop de iubire și celor de acasă. Sfaturile prezentatoarelor, surprizele candidaților și sentimentele care se nasc pe neașteptate fac deliciul emisiunii”.

De asemenea, doritorii de a deveni protagoniștii emisiunii au fost invitați să completeze online o anchetă.

🙏❤🙏
Hai să ne căsătorim

Publicată de Lenuta Gheorghita pe Luni, 8 februarie 2021

 

Show-ul va fi difuzat în fiecare sâmbătă și duminică, la orele 18:00.

Sursa: Facebook/TV6

Citește și: Nu arunca pâinea: Gătește crutoane cu gust de adjică, muștar, usturoi și cașcaval. Mai delicioase decât cele din comerț (Video)