La ai săi 60 de ani, Sharon Stone arată la fel de bine, ca și acum 25 de ani, când a devenit extrem de populară în întreaga lume datorită rolului său în filmul ,,Basic Instinct”. Actrița este convinsă că vârsta din acte nu contează.

Are o siluetă grațioasă, iar ochii îi sclipesc, plus la toate Sharon este mamă a trei copii, iar după tinerețea sa furtunoasă s-a ales cu diabet, astmă și chiar a supraviețuit după moartea clinică.

Nici timpul și nici popularitatea nu au reușit să îi schimbe personalitatea și convingerile, iar la 60 de ani actrița a ajuns la concluzia: pentru ea viața abia începe.

Sharon Stone nu este din acele femei, ce stau locului: ,,Eu nu sunt un om pasiv, iubesc să mă mișc. Eu urăsc grăsimea de pe corpul meu!” Actrița este adeptă a odihnei active și nu își imaginează cum ar putea trăi fără sport. Iubește surfing-ul și înotul. De cele mai multe ori, își petrece timpul liber împreună cu boyfriend-ul său, care este mai tânăr cu 19 ani decât ea.

Nu este de mirare, căci pentru vârsta ei, femeia deține o siluetă de invidiat. Actrița nu consumă alcool, în schimb pe zi poate să bea în jur de 20 de căni cu ceai din ierburi. Sharon practică activ sportul, iubește dansurile, yoga, înotul și pilates. Înafară de asta, are acasă un utilaj de antrenare în canotaj.

,,În fiecare zi, muncesc intensiv asupra posteriorului meu. În familia noastră, nu este cea mai puternică parte a corpului. Toți suntem un pic plați din spate, însă percepem acest neajuns colectiv în mod filosofic’‘glumește Stone. De asemenea, masajul regulat îi ajută actriței să își mențină corpul în tonus.

Desigur, femeia ține cont și de unele restricții alimentare. Sharon se străduie să excludă glutenul și alcoolul din meniul său. Slăbiciunile ei sunt ciocolata și carnea. Aceste produse nu lipsesc niciodată din casa actriței, pentru că sunt nu doar gustoase, dar și benefice pentru sănătatea pielii.

Actrița nu ascunde, că și-a injectat Botox. Dar a reușit să se oprească la timp: ,,Vreau să fiu văzută ca femeia, care are în spate ani de viață interesantă. Plus la asta, botoxul te face să arăți mai puțin seducătoare!” Sharon crede în magia cremei hidratante: încă de la 12 ani, mama a învățat-o să aibă obiceiul de a-și curăța bine fața cu săpun și să aplice un strat bun de cremă.

Nu vei găsi nicio fotografie cu Sharon Stone unde are prea mult machiaj, poate doar în cadrele din filme. Femeia consideră machiajul doar un mijloc de a evidenția frumusețea naturală și nu pentru a desena o față nouă. Aceeași atitudine o are și față de corpul său – el trebuie să fie în formă și subțire, și nu legat cu tot felul de corsete.

Distribuie articolul: