Rubrica „…inspiră forță,expiră stres”, pentru toată lumea interesată de sport, mișcare și un corp sănătos. Rubrica este realizată de către antrenorii SportPark. Astăzi Natalia vă propune un set de exerciții pentru zona lombară și fesieri.

Menționăm că activitatea fizică reprezintă un detaliu al vieții foarte important pe care mulți dintre noi îl ingnorăm deoarece avem din ce în ce mai multe griji, și uneori timpul parcă este prea scurt pentru alte activități decât cele zilnice, dar specialiștii SportPark consideră sportul a fi ceva absolut necesar pentru o viață echilibrată și sănătoasă. Beneficiile unui stil de viață sănătos, în care sportul are o importanță deosebită în buna funcționare a întregului organism, sunt multiple, ceea ce înseamnă că activitatea fizică are numai rezultate pozitive pentru organismul uman. Sunt multe îmbunătățiri aduse de activitatea sportivă pentru organismul uman, dar ceea ce contează cel mai mult este să ai voință și să începi să practici orice tip de sport, pentru că asta contează foarte mult pentru sănătatea ta, dar și pentru felul în care vei comunica și te vei simți în relațiile cu ceilalți.

Te îndemnăm să faci primul pas și să beneficiezi de serviciile SportPark iar pentru detalii pe poți apropia la adresa: Chișinău, str. Nicolae Dimo 32. Informații despre oferte poți primi și la: 078 889 889.