Acum 8 luni, paparazzii ruși anunțau în premieră că interpretul Sergey Lazarev este tatăl unui băiețel de 3 ani, pe nume Nikita. Artistul a confirmat mai apoi acest lucru, însă a fost extrem de nemulțumit pe gestul celor care i-au fotografiat copilul. Abia acum burlacul de 34 de ani vorbește despre motivul pentru care își ține fiul în secret.

„Atunci când s-a născut Nikita, desigur că îmi doream să împărtășesc această noutate cu toți prietenii și să strig despre asta, să mă bucur deschis, pentru că am devenit în premieră tată. Dar din păcate nu mi-am permis. Am înțeles că se vor găsi oameni care să emane emoții negative și asta să se răsfrângă cumva asupra fiului meu. Vreau să îmi apăr copilul și de aceea am preferat să nu povestesc despre el. Nu regret asta. Înțeleg că există un atare interes. Dar copilul crește și este greu să evit apariții publice alături de el. Deși periodic, Nikita mă însoțește la concerte și zburăm în vacanțe, asta însă se întâmplă incognito. Și slavă Domnului, am fost fotografiați doar o dată, când ieșeam de la biserică. Vreau ca fiul meu să aibă o copilărie normală, fără blitz-uri. Mai cred și în transferul de emoții, pentru că există și oameni buni, și din acei răi. Fericirea cuiva poate trezi invidie.

Am auzit deseori că atunci când se naște un copil, încetezi să exiști, toată lumea rotindu-se în jurul său. Dar nu poți înțelege asta dacă nu devii părinte. Eram de acord cu faptul că viața mea se va schimba, dar nu știam că într-atât de mult. Când s-a născut el, viața mea i s-a dedicat în totalitate lui, tuturor nevoilor și dorințelor lui. Și asta înseamnă fericirea. Nu înțeleg cum aș fi putut trăi altfel.

Sunt o persoană destul de casnică, nu am fost niciodată un chefliu. Acum 3 ani, a trebuit pur și simplu să refuz invitațiile prietenilor la petreceri și evenimente și nu le puteam spune de ce. Mereu găseam câte o scuză. Unii se supărau, însă eu știam că trebuia să fug de urgență acasă, pentru că mă aștepta fiul. Mai târziu, când au aflat, m-au înțeles.

Cel mai interesant și plăcut este să vezi cum un pui de om atinge în fiecare zi noi performanțe. Și asta se întâmplă chiar zi de zi. Vezi cum copilul crește, cum reușește câte ceva, cum începe să vorbească și te bucuri de aceste evenimente importante. Când copilul face primii pași, e de-a dreptul incredibil.

Iarna trecută, mi-am tatuat inițiala prenumelui să, pentru că mi-am dorit să fie mereu alături de mine”, mărturisește artistul, într-un interviu pentru o publicație din Rusia.

Foto: Instagram

Distribuie articolul: