A născut primul său copil cu fondatorul Reddit, Alexis Ohanian, pe 1 septembrie, iar la două luni de la naștere, tenismena este într-o formă fizică de milioane. A slăbit considerabil, dar încă este în proces de pierdere a kilogramelor în plus pe care le-a acumulat pe parcursul sarcinii cu micuța Alexis Olympia Ohanian Jr.


Prezentă la un o gală de premiere a femeilor la Kings Theatre în Brooklyn, New York, americanca în vârstă de 36 de ani a impresionat cu silueta sa, dar și cu alegerea vestimentară. Serena a purtat o rochie pe corp, care s-a mulat perfect pe formele sale, scoțându-i în evidență abdomenul și posteriorul bombat, dar și picioarele tonifiate cu care se mândrește. Vedeta are o statură de sportivă, foarte corpolentă și cu mușchi dezvoltați, așa că probabil îi va fi destul de ușor să revină la kilogramele de dinainte de sarcină, mai ales că se antrenează intens pentru a reveni pe terenul de tenis cât mai curând.

Citește și: Tânăra mămică, Serena Williams, a organizat o petrecere a burlăcitelor, înainte de nuntă

PAceasta este prima apariție publică a Serenei de când a devenit mamă și a reușit să stea departe de micuța sa câteva ore pentru a fi ea cea care îi oferă prietenei sale Gigi Hadid premiul Supernova din cadrul evenimentului.

Vezi și: La două săptămâni de la naștere, Serena Williams și-a arătat în premieră fetița! E o mămică împlinită

Chiar dacă este prima dată când pășește pe covorul roșu în calitate de mămică, Serena ne-a oferit o priveliște de ansamblu asupra vieții sale de mamă și asupra bebelușului său de când Alexia s-a născut, totul desfășurându-se prin intermediul social media. A fost destul de vocală chiar și înainte de sarcină, iar imediat ce frumoasa sa fetiță a venit pe lume, prietenii virtuali au putut să o cunoască.

Foto: okmagazine.ro, Instagram.com