În curând, campioana olimpică de tenis, Serena Williams, va face parte din categoria femeilor măritate. Mirele este fondatorul rețelei sociale Reddit, Alexis Ohanyan. Data concretă încă nu a fost anunțată, dar, potrivit unor surse apropiate, ceremonia va avea loc în această lună.

Serena a avut deja o petrecere înainte de nuntă. Jucătoarea de tenis nu se grăbește să împărtășească pe internet fotografii de la petrecere, dar sunt cunoscute detalii datorită martorilor oculari.

… but are you ready?

Публикация от Serena Williams (@serenawilliams)


Petrecerea burlăcitei s-a petrecut la New York și au participat 12 persoane. Printre invitați s-au numărat sora Serenei, Venus, și prietena sa apropiată, cântăreața Ciara. După cina care a avut loc într-unul din restaurantele orașului, fetele s-au plimbat cu un autobuz special prin Manhattan, apoi au continuat petrecerea în club, unde s-au distrat până la ora trei dimineața.

În decembrie 2016, Serena Williams a anunțat despre logodirea sa cu Alexis Ohanian, iar pe 19 aprilie a devenit cunoscut faptul că este însărcinată. Pe data de 1 septembrie 2017, a apărut pe lume fiica lor pe nume Alexis.

 

 

We love bath time

Публикация от Serena Williams (@serenawilliams)