În prima zi de februarie, artista a lansat videoclipul piesei cu care speră să câștige Selecțioa Națională Eurovision 2020. Iată cum arată în imagini „Prison”.

„Sunt încântată să vă prezint noul meu videoclip la piesa „Prison” ! Azi e o zi importantă pentru mine și pentru toți cei care prețuiesc arta. Și, tot astăzi, vom afla cine va reprezenta Moldova la concursul Eurovision 2020!

De fiecare dată când îmi amintesc de filmările acestui videoclip, mă iau fiorii… Chiar și așa, a fost o experiență minunată și sunt recunoscătoare pentru această aventură extraordinară prin care am trecut. În general pot să vă spun că m-am obișnuit deja cu filmările în condiții extreme: să alerg prin zăpadă în rochie subțire, ploi, noroi, căzături… Fără toate astea m-aș cam plictisi.

Mulți dintre voi știți de micul incident pe care l-am avut recent și rănile de la mâini din timpul filmărilor… Chiar dacă pare nesemnificativ, mi-a intrat în memorie pentru totdeauna. Pentru mine sunt foarte importante acum susținerea și feedback-ul din partea voastră! Într-un ceas bun. Să-mi țineți pumnii!”, a scris interpreta pe rețelele sociale.

Citește și: Eurovision 2020! Pasha Parfeni, Natalia Gordienko sau Dianna Rotaru sunt câțiva dintre interpreții înscriși în concurs

Linia melodică a fost compusă de Filip Kirkorov și Dimitris Kontopoulos, iar textul a fost scris de Sharon Vaughn.

Urmăriți videoclipul piesei „Prison”.

Natalia Gordienko ne-a reprezentat țara la Eurovision în 2006, cu piesa „Loca” în duet cu Arsenie Todiraș.

Sursa: Facebook, Youtube

Vezi și: Natalia Gordienko, despre Moldova: „ Probabil sunt „rusoaica”… dar eu iubesc această țară!”

Distribuie articolul: