Selena Gomez urmează să joace în unul dintre cele mai deosebite proiecte din viața sa. Actrița va juca rolul Sylviei Vasquez-Lavado, o alpinistă de origine peruană, care a urcat pe cei mai înalți 7 munți de pe fiecare continent, printre care și Everest. 

Anunțul a fost făcut chiar de aplinistă, aceasta s-a arătat mândră și foarte fericită că Selena Gomez este cea care îi va interpreta rolul.

Întitulat „În umbra muntelui”, filmul se bazează pe memoriile lui Vasquez-Lavado, care a devenit prima femeie peruană care a urcat pe Muntele Everest. O sportivă și o exploratoare cunoscută la nivel internațional, Sylvia s-a născut și a crescut în Lima, Peru. Ea și-a găsit refugiul în alpinism, după ce în copilărie a fost agresată. În prezent, Sylvia Vasquez-Lavado, în vârstă de 46 de ani, este și o activistă pentru drepturile femeilor. Ea a recunoscut că este lesbiană.

În 2014, Vasquez-Lavado a înființat „Courageous Girls”, o organizație care ajută victimele abuzurilor sexuale și a traficului de persoane să-și depășească traumele.

Filmul biografic va apărea pe ecrane, cel mai probabil, la începutul anului 2022.

Distribuie articolul: