Ultimii ani nu au fost deloc ușori pentru Johnny Depp. Din cauza acuzațiile de violență aduse de fosta soție, actorul era pe cale să își piardă cariera. A pierdut mai multe roluri și părea că urmează o perioadă „neagră” în viața sa. Iată că anul 2022 vine cu o veste minunată pentru fanii actorului. Acesta a pus mâna pe un rol de zile mari – rege Ludovic al XV-lea.

Drama în care Depp joacă rolul principal va fi regizată de franțuzoaica Maiwenn și va urmări chiar viața suveranului supranumit „cel mult iubit”, care a stat pe tronul Franței 59 de ani, de când avea doar cinci ani, după ce a ajuns să fie succesorul bunicului său, Ludovic al XIV-lea.

Regizoarea proiectului va juca și în film, fiind chiar amanta regelui. Producția este programată să înceapă în această vară și va dura trei luni. Filmările vor avea loc la Versailles și în alte locuri emblematice din Paris.

Actorul american a pierdut în noiembrie 2020 procesul pentru defăimare deschis la Londra împotriva News Group Newspapers (NGN), compania care publică tabloidul The Sun, în urma unor articole în care era descris ca un soţ care a comis acte de violenţă asupra fostei sale soţii Amber Heard.

Detaliile sordide evocate în timpul procesului şi faptul că Johnny Depp a pierdut acea acţiune în instanţă au afectat serios reputaţia starului hollywoodian.

În urma verdictului, actorul american, în vârstă de 57 de ani, a fost nevoit să renunţe la rolul din următorul film al francizei „Fantastic Beasts”, adaptat după cărţile scriitoarei britanice J.K. Rowling, autoarea seriei literare „Harry Potter”.

Mai multe organizaţii feministe şi femei care lucrează în industria cinematografică au criticat decizia organizatorilor Festivalului de la San Sebastian de a îi decerna lui Johnny Depp premiul Donostia pentru întreaga carieră.

Starul hollywoodian susţine în continuare că nu a fost niciodată violent faţă de Amber Heard.

Distribuie articolul: