Selena a folosit produsele din propria linie de cosmetice și în câteva minute a obținut un look spectaculos. Totuși alte detalii au ieșit la iveală. Fanii au observat cum în unele momente mâinile îi tremurau și parcă nici vocea nu era foarte veselă. Selena părea mai degrabă abătută.

Fanii sunt de părere că tremuriciul mâinilor este din cauza bolii Lupus și i-au scris în mesaje că sunt alături de ea și că și-ar dori să o ajute dacă ar avea cum.

Simptomele bolii Lupus

Pierderea sau creșterea în greutate este unul dintre simptomele bolii Lupus. Alte simptome includ o iritatie cu formă de fluture pe față, dureri de articulații, probleme cu rinichii, anemie, oboseală, febră, respirație îngreunată. Deși simptomele nu se manifestă tot timpul, este o boală care nu se vindecă.

„Am Lupus, probleme cu rinichii și mă confrunt și cu tensiune arterială mare, deci am o grămadă de probleme de sănătate care îmi afectează corpul în multe moduri”, a spus Selena. Din cauza medicamentelor pe care le ia zilnic, corpul i se schimbă de la o luna la altă. „Nu cred că e cazul să le explic asta tuturor oamenilor care se întreabă de ce m-am îngrășat”.

„Eu trebuie să iau aceste medicamente pentru tot restul vieții și, să fiu sinceră, uneori corpul mi se schimbă de la o luna la alta. Acesta este adevărul meu. Am fluactuatii de greutate. Felul în care arăt depinde de lucruri care se întâmplă în viață mea și pe care nu le pot controla”, a explicat Selena anul trecut într-un podcast.

Distribuie articolul: