Justin Bieber și Hailey Baldwin au vorbit săptămâna trecută despre un fan al cântărețului care își încuraja urmăritorii să troleze un live de pe contul de Instagram al lui Hailey. El propunea și un mesaj provocator pentru această acțiune, îndemnându-i să scrie „că Selena este o partenera mai bună pentru el”.

Nu doar Justin și soția lui s-au săturat de această poveste cu „Selena contra Hailey”. O sursă citată de Entertainment Tonight a declarat: „Selena, Justin și Hailey nu mai vor să audă de povestea cu „Selena versus Hailey”. Este obositor pentru toată lumea și vor că oamenii să treacă peste asta și să nu se mai concentreze pe negativism și pe situații care țin de trecut.”

Justin a luat de mai mult timp poziție în această problema: „Aceasta este scuză tristă a unui om care îi încurajează pe alții într-un video să-mi vâneze efectiv soția, spunându-le să pomenească că fosta mea iubita e mai bună. Am vrut să va dezvălui asta pentru că oamenii să-și facă o idee despre ceea ce înfruntăm în fiecare zi”, a declarat el.

„Este extrem de greu să alegi să mergi mai departe când vezi oameni că aceștia, care instigă alți oameni pentru a atacă persoană pe care o iubesc cel mai mult pe lumea asta”, a adăugat Bieber.

Un semn clar că Justin și Selena au lăsat în urmă trecutul lor este că artista ar avea o relație cu baschetbalistul profesionist Jimmy Butler, scrie Women’s Health. ET a scris, însă, că Selena rămâne rezervată în privința unei relații și nu se grăbește.

Justin Bieber, în vârstă de 26 de ani, și modelul Hailey Rhode Baldwin (24 de ani), fiica actorului Stephen Baldwin, s-au căsătorit civil la New York, în septembrie 2018, după o relație de doi ani.

Anterior, Justin Bieber a avut o relație de șapte ani, presărată cu mai multe despărțiți și împăcări, cu Selena Gomez.

sursa

Distribuie articolul: