Primele zvonuri conform cărora Selena Gomez urmează să își lanseze propria marcă de produse de frumusețe au apărut încă luna august 2019. Acum însă, nu mai este loc de dubii,, produsele „Rare Beauty” se vor comercializa începând cu vara anului 2020.

Selena a înțeles că dorește mai mult decât o carieră muzicală de succes, artista a lucrat mult la realizarea propriei mărci de frumusețe, iar acum aceasta a anunțat că aceste produse se vor putea găsi în magazinele Sephora începând cu vara 2020.

Această noutate frumoasă a fost făcută de către vedetă într-un live pe pagina ei de Instagram.

„Am lucrat asupra producerii acestei mărci de frumusețe timp de mai bine de doi ani. Și, aceasta nu este doar o simplă marcă beauty, este o reflecție a stilului meu de viață. Filozofia mărcii este dictată de dorința mea de a reduce din presiunea pe care o resimțim cu toții. Eu îmi doresc ca, clienții mei să se simtă confortabil, să nu le fie frică de imperfecțiune, ci doar să fie ei înșiși. Nu trebuie să arătăm ca restu, trebuie să arătăm ca noi, a spus Selena.

Selena nu a dezvăluit toate secretele și nu spune ce produse de frumusețe va produce, așa că nu ne rămâne decât să așteptăm lansarea oficială a produselor „Rare Beauty”.

Distribuie articolul: