Zilele trecute, pe contul oficial Vogue, redactora șefă a revistei și femeia de fier din lumea modei, Anna Wintour i-a adresat lui Donald Trump o provocare de-a dreptul „mortală”! Asta după ce președintele american le-a sugerat specialiștilor să-i injecteze pe bolnavi cu… dezinfectant.

Anna Wintour l-a provocat pe Donald Trump să fie primul care bea… dezinfectant. Acest lucru se întâmplă după ce președintele SUA a propus, drept tratament pentru Coronavirus, injectarea celor bolnavi cu soluții dezinfectante.

În același editorial scris pe site-ul revistei Vogue, femeia de fier din lumea modei i-a încurajat pe cititori să îl susțină pe rivalul lui Trump la prezidențiale. Este vorba despre Joe Biden. „Eu, la fel ca voi, visez la reapariția normalității. Dar cum va arăta normalitatea? Cred că am depășit cu toții ideea că viața va reveni pur și simplu la normal. Asta cu excepția Președintelui nostru, care crede că ar trebui să bem dezinfectant amestecat cu raze de soare. La care eu ii spun… Tu primul”, a scris Anna Wintour pe Instagram.

Săptămâna trecută, Donald Trump a propus public un tratament neortodox pentru COVID-19. Mai exact, injectarea cu soluții dezinfectante și folosirea razelor UV. La o zi distanță, a declarat că propunerea nu a fost decât o glumă. Însă, câteva minute mai târziu, a revenit și i-a rugat pe experți să cerceteze ideea.

Sursa: ADPM.ro

Foto: Instagram

Vezi și: Victoria Beckham stârnește indignare! Cu 400 milioane de dolari în conturi cere bani de la stat pentru a-și plăti angajații (Video)