Vedeta britanică stârnește controverse în mediul online și nu doar. Victoria Beckham a fost pusă la zid după ce a aplicat pentru programul de ajutor financiar din partea statului pentru a-și plăti cei 35 de angajați. Asta în ciuda faptului că are o avere de aproximativ 400 de milioane de dolari, scrie ADMP.ro.

În ciuda averii sale ce se ridică la 400 de milioane de dolari, designera a cerut ajutor de la stat pentru a-și plăti cei 35 de angajați. Angajații Victoriei Beckham au fost notificați printr-o scrisoare că Guvernul urmează să le plătească 80% din salariu, în vreme ce compania sa va acoperi restul de 20%.

În contextul pandemiei de COVID-19, Guvernul britanic s-a angajat să acopere 80% din salariile lucrătorilor, încadrându-se însă într-un barem de până la 2.500 de lire sterline pe lună. Nu puțini au fost persoanele care au pus-o la zid pe Victoria Beckham pentru că a aplicat la acest program de ajutor financiar din partea statului. Asta în contextul în care are o avere estimată la 400 de milioane de dolari.

În luna ianuarie, David și Victoria Beckham au fost surprinși într-un restaurant din Paris, savurând o sticlă de vin în valoare de 2.000 de lire sterline. În urmă cu două săptămâni, cuplul și-a achiziționat un penthouse în Miami. Pentru asta, David și Victoria au scos din buzunar 17 milioane de lire sterline.

„Victoria Beckham a fost văzută aplaudându-i pe cei ce lucrează în domeniul sănătății în această perioadă. Însă, folosindu-se de acest program guvernamental de ajutor financiar, consumă bani publici deși are milioane de dolari în conturi”, a declarat cineva presei internaționale.

Prezentatorul britanic Pierce Morgan a spus în direct că modul în care procedează Victoria este o „dizgrație totală”.

Afacerea din domeniul fashion a Victoriei Beckham nu a făcut profit de când s-a lansat, în 2008. În anul 2018, a suferit pierderi de 12.3 milioane de lire sterline. Cu un an înainte, a pierdut 10.3 milioane.

Sursa: ADMP.ro

Citește și: Un an de călătorie cu rulota. Moldoveanca Daniela Canțîr: „Nu pot descrie senzația. Să fii în pădure, să asculți bufnițe și să cauți constelații”