La sfârșitul acestui an, vedeta din Rusia împlinește 40 de ani, dar felul în care arată Victoria te face să crezi că nu are nici măcar 30. Aceasta a dezvăluit rețeta unui ten impecabil, pe care o folosește de aproape douăzeci de ani. 

Victoria Bonya este una dintre cele mai urmărite vedete pe Instagram și nu e de mirare, este tânără, frumoasă, duce o viață de lux, iar cel mai important lucru este că rămâne o persoană simplă, fără fițe.

Recent aceasta a dezvăluit pentru internauți, care este secretul tenului său atât de tânăr și luminos, fără de imperfecțiuni. Nu este vorba despre un tratament facial profesionist sau injecțiile cu acid hialuronic sau botox, ci despre un peeling realizat în condiții de casă.

Rețeta este simplă:

Ai nevoie de clorură de calciu și săpun pentru copii, care să fie cât mai natural și să nu conțină adaosuri periculoase. Soluția de clorură de calciu poate fi procurată în farmaciile de la noi cu aproximativ 30 de lei.

Toarnă un pic de soluție peste un tampon de vată (discurile de vată nu sunt întocmai bune, deoarece absorb soluția, iar aplicarea produsului devine mai grea) și unge o porțiune de piele, după care, folosește săpunul înmuiat în apă caldă, pentru a lua cât mai multă spumă pe palme și freacă zona umezită cu clorură de calciu. Dacă între timp pielea s-a uscat, aplică din nou clorura. Freacă până vei simți particule de piele printre degete. Urmează același procedeu și pentru celelalte zone ale feței. După care, repetă procedura încă o dată, punând accent pe zonele care s-au înroșit mai puțin sau deloc.

Spală bine fața și aplică o mască hidratantă, după care folosește o cremă hrănitoare. Vei rămâne uimită de efectul acestui peeling.

Victoria Bonya a făcut și o demonstrație, iar filmulețul l-a publicat pe rețelele sociale. Internauții au recunoscut că este un tratament care chiar funcționează.

Sursa: Instagram.com

Distribuie articolul: