Toată lumea o știe pe Elena Gheorghe cu părul ei roșcat sau blond, impecabil de fiecare dată! Artista recunoaște că a avut o pasiune pentru nuanțele de roșcat și și-a vopsit podoaba capilară așa câțiva ani. Recent însă, a optat pentru o nuanță mai apropiată de blond. Dezvăluie acum ce face pentru a avea un păr bogat și strălucitor.

 

Elena Gheorghe mărturisește că a fost dependentă de culoarea roșcat de foarte mulți ani. Încă de la prima aplicare artista spune că s-a îndrăgostit de această nuanță. Dezvăluie că părul ei nu este afectat de vopsea sau de produsele pentru coafat deoarece are o „armă secret” pentru întreținerea lui. A preluat acest truc de la mama sa, care se laudă, la fel, cu un păr lung și sănătos.

„Am o mască pe care o fac în casă, cred că de 10-15 ani, este moștenită de la maică-mea și este doar cu produse naturale. Este pe bază de ulei de ricin, ulei de migdale, jumătate de lămâie stoarsă, tot complexul de B-uri – fiole, jumătate de cub de drojdie și două gălbenușuri. Amestecul îl aplici pe părul proaspăt spălat și îl lași să stea 2-3 ore”, a spus Elena Gheorghe pentrulibertatea.ro.